top of pageVolgende wedstrijd : 24 september in Hengstdijk, Nederland.https://www.godare.events/nl/events/triatlonkalender/kwarttriatlon-hengstdijk

Nathalie behaalde de zilveren medaille in haar age-group
(25 tot 29 jaar)!!!! Het Europees Kampioenschap
middle distance triatlon in Menen op zondag 27 augustus! 
 
 
De wedstrijd op 30 juli 2023 in Jabbeke startte onder stralende zon. Tijdens het fietsonderdeel gingen de hemelsluizen open en werd het een kletsnatte rit en loop. Nathalie werd echter knap 5 de dame in haar age-groep!

Nathalie werd op 21/7/23 in Kapellen Op den Bos knap 6de in de 1/4 triatlon Swimkap. Knap!

Op 2 juli nam Nathalie deel aan de Chtriman in Gravelines, Frankrijk. Dit voor een halve triaton. Ze werd knap 8ste in een zeer sterk deelnemersveld van 115 dames!

In Kortrijk, tijdens de Caaap 1/4 triatlon, op 18 juni, reed Nathalie lek tijdens het fietsgedeelte en moest daardoor teleursteld opgeven. Jammer, jammer!!

Libramont, Belgisch Kampioenschap Triatlon op 21 mei 2023.
Nathalie werd knap 18de van de dames. Ze werd 9de in haar leeftijdscategorie; Voor een Belgisch Kampioenschap is dat schitterend gepresteerd!!


14 mei 2023 :  Beiaardtriatlon Dendermonde. Nathalie startte om 11u05 voor een kwarttriatlon. Het zwemmen (dus de start) gebeurde in de oude Dender, vlak naast de Grote Markt. Meer info : https://www.passionforsports.eu/nl-triathlon-dendermonde. 

Nathalie werd knap tweede dame!! 

Koptekst 1

Belgischpak.jpg
podiumzilver.jpg
podium.jpg
zwemmen.jpg


Alweer een prachtige wedstrijd gezien! Nathalie werd 1ste dame op de lange afstand zwemloop in Aalst op 19 maart 2023. Haar voorsprong bij de finishlijn was meer dan 7 minuten!
Knap gelopen! In de Hinterlandrun in Lombardsijde op 5 maart 2023 werd Nathalie knap 3de in klassement dames 10 km met een tijd van 40'49"163, dat is 14,70 km/h gelopen! Nummer 1 liep slechts 23 seconden eerder over de finish!
Het Belgisch Kampioenschap politie werd in de schoot van de Hinterlandrun gelopen. In dat klassement won Nathalie het goud : Belgisch Kampioen! 

podium.jpg
uitslag.png
lopentienkm.jpg
zweméénkm.jpg
hinterlandrun.jpg

Koptekst 1

podiumalgemeenvrouwen.jpg
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok
  • Facebook
Nieuws

Koptekst 1

Small Running Title

Sponsor in de kijker

Logo Demeyco.jpg klein-002.jpg
bottom of page